Om oss

Skidanläggningen är belägen 11 km från Arjeplog på fjället Galtispuoda, det första "riktiga" fjället på väg från kust till fjäll. Fjället är omgärdat av stora sjösystem som ligger 400 m.ö.h, dalstationen är belägen på 530 m.ö.h och fjällets topp är 800 m.ö.h vilket ger en fallhöjd på 270 m. På grund av den stora höjdskillnaden mellan sjöarna och skidanläggninen, är vi kända för att det sällan är kallt i skidbackarna.

Galtis byggdes 1973 och har sedan starten drivits av familjen Ederlöv. Vi hoppas du skall trivas hos oss och ska göra allt för att du skall få den bästa skidåkningen.

Galtis driver även en biltestanläggning som tillhandahåller kontor, garage samt land- och isbanor till olika kunder. Under sommarhalvåret bedrivs även mindre maskinentreprenad- och åkeriverksamhet.

Fritidshustomter

Drömmer du också om ett fritidshus med ski-in-ski-out-läge? Ta chansen nu!
Vi säljer nu ett antal fritidshustomter, med väg, vatten och avlopp framdraget till tomtgränsen, i direkt anslutning till skidbacken. Flertalet tomter har dessutom sjöutsikt mot antingen sjöarna Kakel eller Hornavan.

Vill du veta mer? Mejla galtis@telia.com eller ring 070-534 20 14.

Camping

Vi har just nu inga lediga säsongsplatser för vintern 2019.

På vår camping står du med husvagnen mitt i backen. Vi har 70 husvagnsplatser, servicehus med kök, bastu och tvättstuga. Husvagnsgästerna har eget klubbrum för mysig samvaro.

Restaurang

I vår restaurang kan du hitta enklare rätter från grillen, smörgåsar, fikabröd, kaffe, godis och glass. Vi har även en mindre pub. Restaurangen öppnar kl. 10.30.

Skiduthyrning

Vi har alpina skidutrustningar av god kvalitet. Vi hyr däremot inte ut längdåkningsskidor. Se under fliken Priser, för prisuppgifter på utrustning.